Diensten

U kan bij ons terecht voor de installatie en het beheer van uw netwerk. Ook voor de installatie van PC’s en software, het instellen van uw internetverbinding en e-mail of het verwijderen van virussen en spyware kunnen wij instaan. Wilt u een website laten ontwerpen, ontwikkelen en/of onderhouden, neem dan contact op met ons. Ook het ontwerp van logo’s en folders kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij herstellingen uitvoeren aan PC’s, notebooks, printers en andere randapparaten (ook toestellen die niet bij ons aangekocht werden). Indien u dit wenst kunnen wij ook aan huis komen om daar de installatie of herstelling uit te voeren.

 

Snelheid

Wij streven er naar uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. In dringende gevallen wordt u vaak al geholpen via telefoon. Van op afstand kunnen wij uw PC overnemen en op deze manier het probleem proberen opsporen en herstellen. U bent snel geholpen en bespaart op verplaatsingsonkosten. Vereist het dringend probleem toch een oplossing ter plaatse, dan proberen wij nog dezelfde dag, ten laatste de dag erna, bij u langs te komen.

Persoonlijke benadering

Onze klanten zijn geen nummers. U heeft altijd dezelfde contactpersoon die uw configuratie kent en daardoor snel op uw vragen of problemen kan reageren. Indien wij uw netwerk beheren, wordt de status continu gemonitord en kunnen we proactief reageren indien er zich problemen dreigen voor te doen. Ook de back-ups kunnen door ons worden opgevolgd. Indien er zich een fout voor doet in de back-up, krijgen wij daarvan een melding en kunnen u hieromtrent snel contacteren.

Kwaliteit

Wij garanderen een goede kwaliteit van onze geleverde diensten. Bent u bij ons niet geholpen, dan hoeft u normaal niets te betalen (tenzij we speciaal voor u dingen besteld hebben natuurlijk). Arcom bestaat sinds 1996, dus hebben wij inmiddels een ruime ervaring in de IT-branche.